Klarna banner

Lämpöpussit

Ylellistä laatua lapsesi parhaaksi!      

Lämpöpussi on tärkeä apuväline vauvan hoitoon viileälle tai kylmälle ilmalle.

Viileällä ilmalla lapselle ei tarvitse laittaa niin paljon vaatetta päälle kun hänet voi sujauttaa turvakaukalon lämpöpussiin Kylmällä ilmalla taas kaukalolämpöpussi toimii tarvittavana lisälämmöntuojana ja suojana lapselle.

Turvaistuinpussi sopii sekä autossa turvaistuimessa että vaunuissa käytettäväksi. Autossa turvaistuinpussin saa nopeasti avattua, jolloin lapselle ei tule kuuma automatkan aikana. Turvaistuinpussin käyttö lisää myös vauvasi turvallisuutta, sillä turvavyöt saa kiristettyä tiukemmalle sisävaatteiden kuin ulkovaatteiden päälle. Turvaistuinpussi sopii käytettäväksi kaikissa 5-pistevyö turvakaukaloissa, turvaistuimissa sekä rattaissa ja vaunuissa. Lisäksi turvaistuinpussin yläosan saa kiristettyä "hupuksi" suojaamaan vauvan päätä ja korvia.

Eisbärchen talvilämpöpussi on muhkea ja lämmin pussi lapselle vaunuihin. Talvilämpöpussi on ihanan lämmin kylmällä ilmalla ja se eristää hyvin tuulta. Eisbärchen turvakaukalon lämpöpussi helpottaa pukemista kun lapselle ei tarvitse laittaa niin paljon ulkovaatteita.

 

Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.

Vaihda mobiiliversioon