Klarna banner

Kantoreput

Kantoreppu on ihanteellinen apuväline lapsen hoitoon. Siinä lapsi saa olla turvallisesti vanhemman lähellä ja liikkuminen on helppoa. Kantoreppu helpottaa liikkumista kun perheessä on muita sisaruksia tai kun vaunuilla liikkuminen on hankalaa. Kantoreppu auttaa myös tyynnyttämään lasta kun hän voi olla turvallisessa pesässä vanhemman rinnalla.

Kantorepun avulla saat vapaat kädet esimerkiksi vaunujen työntämiseen tai muihin askareisiin. Kotona tai kauppareissulla pystyt hoitamaan tarvittavia asioita kun lapsi on tyytyväisenä lähellä mutta kädet ovat vapaat. Jos lapsi on jo isompi ja väsähtää kesken kävelyn on kantoreppu hyvä apu loppumatkalle. 

Kantorepusta saattaa usein olla apua myös koliikkivauvan kantamiseen.

Valikoimistamme löydät supersuositut Manduca. Kantoreppu luo sekä lapselle ortopedisesti oikean sammakkoasennon että vanhemmalle mukavan kantoasennon lukuisten säätömahdollisuuksien avulla. 

Kantorepun talvisuoja on kätevä apu ja suoja kantorepussa matkustavalle lapselle. Pikkolo kantosuoja suojaa lasta tuulelta ja tuiskulta ja lämmittää pientä matkassa. Kantosuoja on hyvä apu jos sää kylmenee tai mukana ei ollutkaan niin paljon päälivaatteita.


Tuotteet 1 - 1 (1 tuotteesta) Tulossivut:  1 
Pikkolo kantorepun talvisuoja
Pikkolo kantorepun talvisuoja37.50 EUR33.75 EUR9.00 EUR/kk Katsele
Tuotteet 1 - 1 (1 tuotteesta) Tulossivut:  1 

Vaihda mobiiliversioon